Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı yeterlikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek: sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak: okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar: Okulumuz Liselere giriş sınavlarında olduğu gibi sanat, spor ve kültürel alanlarda da başarılı bir okuldur.

Saatler: 8.30-15.30
Isınma: Merkezi sistem-Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (436) 711 23 44

WEB - https://vartoataturk.meb.k12.tr

Adres - Varto Atatürk Ortaokulu Kültür Mahallesi Tekel Sokak No 4/1 Varto/Muş

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Adres - Varto Atatürk Ortaokulu Kültür Mahallesi Tekel Sokak No 4/1 Varto/Muş

Ulaşım Merkez

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Varto İlçesinin merkezindedir.İl merkezine uzaklığı 56 km dir.