ÖĞRENCİLERİMİZİN HANGİ GÜN  OKULA  GELECEĞİ BELLİ OLDU

ÖĞRENCİLERİMİZİN HANGİ GÜN OKULA GELECEĞİ BELLİ OLDU

Sevgili öğrencilerimiz 02 Mart 2021 Salı gününden ititbaren yüz yüze eğitim başladı. Sınıfları 2 gruba ayırdık bazı öğrencilermiz Pazartesi-Salı günü bazı öğrencilerimiz de Perşembe -Cuma günü gelecekler. Hangi gün okula geleceğinizi öğrenmek için lütfen tıklayınız.

03.03.2021 1107

Yüz yüze eğitiminde dikkat edilmesi gerekenler

Değerli velilerimiz, 02.03.202 Salı gününden itibaren yüz yüze eğitime başlamış bulunmaktayız. Bu süreçte öğrenciler 2 grup halinde okula geleceklerdir.

1- Birinci grup öğrenciler pazartesi ve Salı günü geleceklerdir.

2- İkinci grup öğrenciler Perşembe ve Cuma günü geleceklerdir.

3- Çarşamba günü canlı dersler yapılacaktır. Tüm öğrencilerimiz canlı derslere devam etmelidir. 

4- Okulda yüz yüze eğitime göndermek zorunlu değildir. Ancak tüm öğrenciler müfredattan sorumlu olacaklardır. Sınavlar yüz yüze yapılacaktır. Tüm öğrencilerimiz hem EBA tv Hem EBA üzerinden hem de canlı dersleri takip edecekelerdir.

5-Veli okula göndermeyeceği öğrencinin yok yazılmaması için okul idaresine dilekçe ile   müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

Okula gelecek öğrenciler için:

1- Öğrencimiz halsiz, ateşli, burun tıkanıklığı, öksürük vb. grip belirtileri gösteriyorsa şikayetler sona ermeden kesinlikle okula göndermeyiniz.

2- Öğrencimizin yaşadığı evde halsiz, ateşli, burun tıkanıklığı öksürük vb. grip belirtileri gösteren bireyler varsa öğrencimizi kesinlikle okula göndermeyiniz.

3- Okula maske ile gelecekler, çantalarında yedek maske , (dezenfektan ya da  limon kolonyası (70-80 derece) ıslak mendil, kağıt mendil bulunduracaklardır.

4- Öğrencilerimiz maskelerini okulda çıkarmayacaklar, Maskelerin kullanım süresi dolması ya da deforme olması, kirlenmesi ya da zarar görmesi durumunda değiştireceklerdir.

5- Öğrencilerimiz hiçbir şekilde ellerini özellikle ağız ve burun bölgesine sürmeyeceklerdir.

6- Öğrenciler arasında hiçbir şekilde eşya alışverişi olmayacaktır.

7- Okula gelirken okul kıyafetleri giyilecektir. (okul kıyafeti olmayanlar uygun bir süre (2-3 hafta) içinde temin edebilirler)

8- Pandemi sürecinde olduğu için maske, mesafe, temizlik kuralları önemlidir. Bunların nasıl yapılacağını mutlaka evinizde anlatın, yaptırın ve gözlemleyerek eksikleri varsa giderilmelidir.

9- Okula velilerin girmesi yasak olacağından öğrencimizle ilgili bilgi için mesajla _arayarak öğretmenine ulaşabilirsiniz.

10- Evden okula çıkmadan önce mutlaka kahvaltı  yemek yemelidir.  Öğrenciler arasında kesinlikle yiyecek içecek alışverişi yapılmayacaktır. 

11- Öğrencilerimiz arkadaşları ile el ele tutuşma, birlikte tuvalete girme, kalem silgi alışverişi olmayacaktır kişisel eşyalarınızı ve ders araç gereçlerinizi yanınızda getiriniz, kimseneden herhangi bir eşya almaynız.

 

Öğrencilerimizin yüz yüze eğitimlerinin sağlıklı olabilmesi için tüm veli ve öğrencilerimizin  kurallara uymalarının kendi sağlığı için önemli olduğunu hatırlatır sağlıklı günler dileriz...