18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ NEDENİYLE İLÇEDE DÜZENLENEN YARIŞMALARDA ÖĞRENCİLERİMİZ DERECEYE GİRDİLER.

22.03.2021 721

12 Mart Çanakkle Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  Nedeniyle  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arasında düzenlenen Şiir yarışmasında Öğrencimiz Sümeyra SEVER Varto  ilçe ikincisi,  Ortaokullar arasında düzenlenen Resim yarışmasında Öykü Su BALLİ Varto ilçe ikincisi, Hasan Ali BALLİ Varto ilçe üçüncüsü oldu. İlçe Milli Eğitmi Müdürlüğü tarafından alınan ödüller Okul Müdürümüz Mehmet SEVER ve Müdür Yardımcımız Suat ÖZEN tarafından öğrencilere verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.